Kalender 2019

Kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2019

Familjens kom ihåg-kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nu kan du bli månadsgivare!

Äntligen så kan du bli månadsgivare och stödja katthemmet långsiktigt. Med en månatlig gåva kan vi planera vårt arbete med katterna och driften av katthemmet bättre. Dessutom så minskar autogiro vår administration så att mer av insamlade pengar och vår tid kan gå till katterna. Läs mer här!

3 kommentarer på “Nu kan du bli månadsgivare!

 1. Hej
  Vi har alltid adopterat från Sthlms katthem och nu senast akutgruppen. Hörde av en f.d. medarbetare där att ni är ett synnerligen ansvarstagande katthem som även tar emot svårplacerade katter, äldre hanar och sjuka. Vill därför stödja er!
  Eva

  • Tack så mycket för att du vill stödja vårt arbete.
   Vi jobbar, som sagt, mycket med katter som av olika anledningar är lite mer svårplacerade. Det kostar förstås mer av både tid och pengar men det är värt varenda timme och varenda krona. Att få dessa stukade små individer få nytt självförtroende och hitta ett eget hem är en fantastisk känsla.
   /Carina, ordförande, Katthemmet i Vaxholm

 2. Tack så mycket för att du vill stödja vårt arbete.
  Vi jobbar, som sagt, mycket med katter som av olika anledningar är lite mer svårplacerade. Det kostar förstås mer av både tid och pengar men det är värt varenda timme och varenda krona. Att få dessa stukade små individer få nytt självförtroende och hitta ett eget hem är en fantastisk känsla. :-)
  /Carina, ordförande, Katthemmet i Vaxholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>