Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Kvinnor, kvinnor, kvinnor!!!

Vad vore livet utan alla dessa kvinnor – INGENTING enligt mig!

Jag vill tacka alla fantastiska kvinnor där ute för att ni finns. 

Tack till alla mammor, fruar, systrar, flickvänner, döttrar,vänner, mattar och alla andra fantastiska kvinnor där ute. Ni är alla värda lite extra uppmärksamhet idag.

Pussar i massor till er från mig!  /Tordan

En kommentar på “Kvinnor, kvinnor, kvinnor!!!

  1. Varje dag läser jag katternas kommentarer, ni som arbetar på katthemmet är fantastiska på alla sätt; inte minst när ni förmedlar vad katterna tänker och tycker. Så följer jag Rasmus Rallares framsteg, den katten är jag extra förtjust i. Så också min son, men som inte kan bestämma sig för att ta hand om honom, tyvärr. Sonen lever ensam, han är snart 34 år och jag tror han behöver en katt. Han är uppvuxen med katt, han tog det hårt när Enok dog, 14 år gammal. Jag vet att Rasmus skulle få det bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>