Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vår fina marskatt Akleja!

Akleja af Kotteland 

Akleja kommer från ett koloniområde några mil ifrån Stockholm. Hon är troligen född där och levde som hemlös ihop med ett tiotal andra katter. De hade under året blivit matade av några som hade stugor i området. Katthemmet Kattstallet hade blivit larmade om att det fanns fyra katter i området som nu skulle avlivas.

I kampen för att rädda katterna upptäckes det att flera katter fanns i området som behövde hjälp, resten av dem fick komma in till oss. Det visade sig att det var en lokal kattförening som tänkte avliva katterna med då koloniområdets ordförande ville att katterna skulle få hjälp till bra liv fick de istället komma till oss och till Kattstallet.

Katterna blev infångade och Akleja kom in till oss ihop med sin syster Jasmine. Det tog lite tid för dem att vänja sig vid omställningen att vara inne men nu njuter Akleja av bekvämligheterna på katthemmet så som mjuka bäddar, god mat och en daglig borststund.

Nu är det bara ett eget hem som saknas!

Akleja är till vår stora glädje nu bokad av kattälskande familjen som har fina Enzo från oss!

 

En kommentar på “Vår fina marskatt Akleja!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>