Kalender 2020

Kalender 2020

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2020

Familjens kom ihåg-kalender 2020

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Vår fina Julikatt!

Jerry O´Brian

Lilla Jerry kommer från en stor kattkoloni som drev vind för våg på en gård 15 mil utanför Stockholm. En äldre dam hade några katter och sen gick det helt över styr då hon inte kastrerade dem och till slut hade de förökat sig hejdlöst, när vi fick larmet var de 63 st. Katterna mådde inte bra, de flesta var magra och alla hade kraftigt med öron skabb. Länsstyrelsen i Västmanland utfärdade djurförbud och fattade beslut om att katterna skulle omhändertas och omplaceras. De tog kontakt med Svekatt för att få hjälp av katthem som har vana av förvildade koloni-katter för att dessa katter ska få bästa möjlighet till hjälp, rehabilitering och sedan framtida goda liv.

Många katthem hjälptes åt. Jerry kom in till oss ihop med sina vänner Paul, Allan, Bob, Jeff, Enya, Terry och Ryan. I början var de alla lite oroliga och undrande men med tiden har de slappnat av och känner sig hemma här.

Jerry har utvecklats till en busig liten kille som far runt och leker med alla de andra ungkatterna här på katthemmet!   😉

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>