Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

På Kattens dag presenterar vi våra fina decemberkatter!

Nea kom in till oss tillsammans med sina två systrar Nova & Melani via Musses vänner i Uppsala. De hade hjälpt en stor koloni hemlösa katter och hade svårt att få plats med alla så några fick komma till oss. De är tre nyfikna tjejer fyllda av energi och det tog inte många dagar innan de for runt på katthemmet som om de alltid hade bott där! Nea är den mest sociala av dem, och njuter av klappar och kel. Nova och Melani är lite mer avvaktande men de utvecklas allt mer för var dag.

De tre systrarna är nu adopterade tillsammans av en kattälskande, kärleksfull familj och bor i ett litet hus i skogen tillsammans! 💖

I kolonin fanns även en katt som kallades ¨fulkatten¨ av de boende i området, de beskrev honom som aggressiv och helt vild och hade bestämt att han skulle skjutas. Musses vänner frågade om vi vågade oss på att ta emot honom också för att rädda honom…
Vilket vi självklart sa ja till! Väl inne visade det sig att ¨fulkatten¨ var helt tam och en underbart mysig kille som bara blivit missförstådd. Vi döpte honom till Ture (Tur-Ture…) Allt han ville var att bli älskad för den han är och hans dröm blev snart sann! 💕

Det tog inte lång tid innan en av våra volontärer tog med honom hem! Nu är Ture en högt älskad familjemedlem!
💖

God Jul önskar alla vi på katthemmet! 💝

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>