Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Så här började det…

Mac ny

Steg 1: Efter att jag frusit mycket och letat käk, ätit coccosbollrester och en del papper för att hålla hungern borta blev jag fångad i en fälla… Tänkte att det kan ju inte bli så mycket värre än så här – i alla fall och jag hade rätt! För sen började mitt nya liv! 😀

Mack

Steg 2: Jag blev instängd i en box i isoleringsavdelningen och mina kulor rök…

Mac & Karin

Steg 3: Jag fick flytta ut på katthemmet efter att jag fått min 2:a vaccination
(det är tydligen väldigt viktigt att  få dem.. Så att jag inte ska bli snuvig..)

Mac med vänner

Steg 4: Det bästa!!! Jag fick en massa nya vänner ute på katthemmet!!!

Tack å kram från Mack Ländia💕

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>