Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

En gång i tiden hade jag en flott adress..

Djursholms centrum

Där bodde jag å mina släktingar hemlösa, själv föddes jag ute under en bil..
Men så.. Livet kan förändras! Vi fick till slut hjälp å jag hade turen att få komma in till Katthemmet i Vaxholm i gott sällskap med min familj.

Lilla Grå (3)

Första tiden på katthemmet var lite läskig.. Men inte så konstigt att man är rädd när man först fångas i en fälla och sedan kommer inomhus när man levt ute i hela sitt liv ute… Det tycker i alla fall inte jag! Jag var i alla fall ganska rädd länge och försökte skrämmas genom att fräsa mycket! Ha, ha det hade god effekt! Sedan efter nått år eller så började jag tycka att det faktiskt var ganska skönt att bli borstad å kanske till och med klappad.. Åren gick och jag flyttade några gånger för att provbo tillsammans med min syster Stjärna men det kändes aldrig riktigt, riktigt rätt.. Vi kom alltid tillbaka till Katthemmet å vi var glada för det för kh var ju hemma för oss och vi trivdes bra och hade många vänner där.

Men så en sommar fick jag och syrran i alla fall följa med hon som faktiskt fångade in mig som ung hem för att ha lite sommarledigt från katthemmet.

Å vet ni? Här är jag kvar än! 😀Å jag tycker nu jätte, jätte mycket om att bli klappad å buren å kramad å pussad å jag sover i sängen – så klart! Jag bor här med fyra kompisar inkl syrran Stjärna å här tänker jag stanna. Hon som bor här med oss (som städar å ger oss mat och servar oss) muttrar lite när jag snor hennes kudde på nätterna, men…

LG det fanns 2

Hon har bara inte förstått ännu att det ju är miiin kudde nu… Tids nog hajjar hon nog läget!

LG det fanns en tid..

Hej då från mig!
Tidigare titel: Lilla Grå af Djursholm – nu:  L-G The Queen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>