Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Det är jag som är Cilla

Hej, mitt namn är Cilla!

Innan jag kom till katthemmet bodde jag i en stor kattkoloni i Kolbäck. Vi var en väldans stor familj ungefär lika många katter där som det är här på hela katthemmet.

Skillnaden är att här får vi alla den hjälp vi behöver, den kärlek vi förtjänar och all mat våra magar orkar äta. Här behöver vi inte leta å jaga vår mat själva och söka skydd, vi behöver aldrig mer vara rädda! (Jag jagar nu bara leksaksmöss för att hålla igång å inte bli rostig!)😃 Men självklart drömmer jag om ett helt eget hem hos en egen familj med min syster Katta, å den kommer nog snart – tror jag!

Kram från Cilla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>