Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Hallå!

Mitt namn är Aron! 😊

Jag är såååå glad för jag har äntligen hittat en plats som är trygg och som har varma bäddar, god mat och underbara kompisar. Jag kunde inte önskat mig något mer! Jag är så lycklig! Jag är inte riktigt redo för ett nytt hem ännu men snart e jag det å då kommer det att stå att jag är BOKNINGSBAR på H-S så MISSA inte det! 😃

Puss å Kram från Aron och tack för hjälpen att få komma in!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>