Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Ja jag vet…

…jag är ju sååå snygg! 😎

Alla bara faller som furor när de ser mig…

Men de där tvåbenta här på katthemmet är väldigt noga med att inte vem som helst kan få bli min familj!

Nä det krävs mer än att de ska falla för mig, det måste också vara ett hem och en familj som jag kommer falla för. Det gör att jag känner mig så trygg här för jag vet att den dagen de hittar ett hem till mig så kommer det troligtvis vara RÄTT hem. 😊

Puss och kram Dante

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>