Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Kingen på katthemmet – It´s meeee

Japp det är jag. 🐾 Kungen av katthemmet, älskad, hyllad, personalens gosegris, tjejernas ögonsten och grabbarnas bästa polare.. Osv.. Osv…

Vill du gå med i min fan club?

Betala in en slant (medlemsavgift typ) till Loppans fond så kan du sedan få fortsätta att njuta av mig här på bloggen… För att sedermera komma till katthemmet för att få pussa min mage..

Ha! BRA idé va?! 😎

Kram från Er ¨allas bäste¨
Charlie Gard – Kingen på haket

 

2 kommentarer på “Kingen på katthemmet – It´s meeee

  1. Han är faktiskt jättesöt! Rund och gosig. Men jag och min son Morgan är betuttade i Rasmus Rallare. Morgan kallar honom för en riktig ”krigare” och med hans alla ärr och annat så borde han inte vara levande! Men, så kom han till er, världens bästa katthem och får nu sin sista tid det jättebra. Hoppas ni alla som sköter katterna mår bra och inte blivit coronasmittade! Många kramar från oss.

    • Hej Pia,
      Vi har klarat oss från coronaviruset än så länge. Rasmus är verkligen en krigare, man önskar ju att man hade fått förmånen att få se honom i sin krafts dagar :-).
      Glad påsk från oss på katthemmet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>