Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Tjenixen Allan här!

Jag är en blyg liten kille som inget hellre vill än att bli älskad för den jag är…💛

Jag behöver en familj som är lugn och trygg och som kan få mig att våga växa och bli modigare. Jag vill även ha med mig en till katt (helst två..) här ifrån katthemmet då jag som sagt är blyg och behöver få med en trygg vän som jag kan ligga nära. 💕

Jag kan busa och leka när jag känner mig trygg! 😍

Kram från Allan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>