Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Tjena hej!

Thore 2

De jag som e Thore!

Å jag e BOKAD! 👍

Så jag å mina snygga morrhår flyttar snart!

Tja! Hörs! 😎

2 kommentarer på “Tjena hej!

  1. Å vad roligt!!! Tore var ett underbart sällskap till mig de månader han bodde hos mig och min katt i vintras, tyvärr gick det inte att få min honkatt att bli lugn i hans närvaro. Men det hade inget med Tore att göra, han var en perfect gentleman!
    Hoppas Tore får det underbart i sitt nya hem!
    Han ville alltid ligga nära och vill ha sällskap. Han har ingen förståelse för hur tung han är utan kan trampa över magen när man sover, glatt ovetandes om sin vikt 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>