Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vår fina Julikatt Kalito

Kallito skulle avlivas då hans ägare skulle flytta från hus till lägenhet. Hans räddning blev en veterinär med hjärtat på rätt ställe! Att avliva en frisk katt kändes naturligtvis helt fel. Veterinären frågade ägaren om han kunde få söka ett nytt hem till Kallito i stället för att avliva och fick ok på det. Han ringde oss och frågade om vi kunde ta emot honom.

Vi sa ja även fast vi inte hade någon plats på katthemmet. Kallito fick åka till ett av våra jourhem i väntan på en lösning som vi hoppades skulle komma snabbt… Kallito är en mysig kille med lite känslig själ. Han behövde få komma till ett lugnt och kärleksfullt hem, att bli sedd och älskad för den han är…

Ödet slog till! En familj som hade kontakt med veterinären som räddat Kallito hörde av sig och ville träffa honom och de visade sig vara helt rätt! Kallito har nu fått allt han någonsin kunnat drömma om! Livet leker, han har fått en brorsa att busa och brottas med och en familj som älskar honom djupt.

Ett nytt liv kan börja – i stället för att sluta. 💚

Kalito

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>