Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Hälsning från vårt 6-pack!

Vi kallar dem det.. Vår lilla flock som alla fick flytta tillsammans till ett kattälskande par i hus med trädgård och in-nätad altan. Ibland händer det otroliga – en bokning av 3 (Julia, Didrik & Jasmin) blev 5… Två bonus katter tillkom, en varsin favorit hos Husse & Matte Mårre & Molle. Dagen innan flytt, –  en romans uppenbarar sig som vi hade missat…  Vår lilla Asta hade blivit sååå kär i Mårre… De tvättade varandra och busade.. När Mårre var instängd dagen innan flytt i en box med de andra stod Asta utanför och skrek förtvivlat och försökte ta sig in till honom. Vi tänkte så klart att Mårre kan inte åka han blir kvar hos Asta och oss och vi meddelade familjen. De tog beskedet med fattning men återkom efter en stund med beskedet: Vi tar Asta också!

Mårre & Asta myser

Fantastiska människor det finns här i världen! Nu provbor den lilla flocken. Julia & Didrik fann sig till rätta redan redan dag 2 de busade och undersökte huset tillsammans. De andra tinade upp en efter en och redan efter en vecka var alla hemmastadda.

Julia myser

Nu får vi ser hur det går, det är provboende ett tag framöver, men det känns bra, tycker både vi och katterna!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>