Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vår fina Augusti katt Jack

Mitt liv som storebror

För några år sen levde jag som hemlös i en kattkoloni i Älvsjö. Jag blev räddad och kom in till katthemmet för att sedan få uppleva lyckan att få ett eget hem.💙  Till en början var det jag, matte och en lite småsur honkatt… Efter ett tag flyttade honkatten till mattes föräldrar och jag flyttade tillsammans med matte till husse, lillhusse och kattgubben Lukas.

En dag började mattes mage att växa och jag märkte att det var något konstigt i den. För att skydda matte såg jag till att ligga på hennes mage så ofta jag kunde. Ibland var det som om magen sparkade till mig, men jag blev inte rädd som jag brukar utan jag ville så gärna ta hand om matte så jag vågade ligga kvar!

Matte åkte plötsligt bort och sen kom hon hem med något litet som gnydde så där som små kattbebisar brukar gny… Jag blev nyfiken och var tvungen att kolla det och oj vad glad och lycklig jag blev – det var kärlek vid första ögonkastet! Jag hade blivit storebror! 💙

Jag ska nu vaka över min minihusse så länge jag lever. Han är min stora, stora kärlek i livet! 💙

Jack 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>