Kalender 2021

Kalender 2021

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2021

Familjens kom ihåg-kalender 2021

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Tjena!

Alban här! Vilken Alban undrar ni då…

Jo – JAG Doktor Alban så klart!

Dr Alban 2

Jag är en relativt ny och även en x-a resurs här på katthemmet. När jag kom in hade jag öronen fulla med små djur som kröp å de kliade som fasiken! Jag hade kliat å kliat så det hade blivit sår bakom öronen.. Å ni vet hur de e börjar man så kan man inte sluta.. Så då hjälpte de mig genom att sätta på en tratt så att jag inte kan klia å så smörjer de på nått så att det känns bättre.

alban

Först tänkte jag va e de här fasiken va obekvämt! Men efter nån dag så är det helt ok ändå. Man kan slappa nice fast man har tratt! Å de serverar min mat i små skålar som e lite höga så att när jag äter kan få tratten över skålen å det funkar bra! Å så tvättar de mig runt munnen å putsar mina morrhår efter maten! 👍 I gengäld så hjälper jag till med lite av varje här på katthemmet, inventerar kylskåpet å så… Är allmänt hjälpsam!

Dr Alban nya kökshjälpen i isoleringen

Å så vilar jag mycket för jag är ju ändå lite sjuk (?) å då får jag magen pussad å det e sååååå mysigt!

alban mage

Hej då hej vi hörs!

Kram från Alban

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>