Kalender 2021

Kalender 2021

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2021

Familjens kom ihåg-kalender 2021

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Våra Älskade katter – Januari katter

Våra älskade katter på katthemmet!
Några av våra katter är gamla, trötta och slitna, alla är inte i form att flytta och byta miljö. Här hos oss får de då sitt hem. Vi ger dem allt de behöver, omsorg, vård, mediciner och en massa, massa kärlek resten av deras liv. Vissa är fortfarande skygga och behöver hitta rätt familj innan de är redo att flytta. De kan vara kvar hos oss under lång tid men vi vet att det ändå är bättre för dem att vänta på rätt hem än att bara få ett nytt hem…

Det kommer till slut det vet vi!

Det är en spännande resa att följa våra katter, när de kommer in tärda efter ett liv i hemlöshet, se dem bli starka och trygga. Vi följer våra katter till sina nya hem till sin nya familj. De börjar med något vi kallar för provboende, det går ut på att både katten och människorna ska få chansen att känna efter om det blev rätt. Det tar någon vecka och ibland längre innan katten har landat i den nya miljön och kan börja visa sitt rätta jag. Har vi valt rätt människor så har en av våra katter från katthemmet hittat sitt ¨föralltid¨ hem.

💕 Bara det bästa är gott nog till våra Älskade katter! 💕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>