Kalender 2022

Kalender 2022

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2022

Familjens kom ihåg-kalender 2022

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

HALLI HALLÅ KATTHEMSKOMPISAR!

Bastian
Låt mig berätta om min dag. Jag startade dagen med en bra frukost vilket följdes av ett springande hit och dit, framåt och tillbaka och upp och ned.
När springande var klart bestämde jag mig för att bädda om lite i bäddarna för tvåbeningarna har ju INGEN koll. Sen blev jag tvungen att äta lite igen. 😼
Frampå tidiga eftermiddagen så lekte jag först med Peter Puff, som också bor här på katthemmet, och så en av tvåbeningarna. Vi körde snabbt slut på den tvåbeningen. 😎
Jag valde då att försöka ta mig in i ett av skåpen medan en tvåbening höll på med att lasta in ren tvätt. Hon såg mig inte så hon höll nästan på att klämma mig i dörren men man är ju hal som en bara en ungkatt kan vara, så jag gled lätt undan och klarade mig.
Tvåbeningen blev lite uppjagad och orolig men jag försäkrade henne att det var ingen fara, allt var lugnt med mig, vilket jag visade genom att försöka ta mig in i tvättstugan när hon försökte komma ut med famnen full av tvätt. Det var väldigt nära att hon snubblade! 🙀
Sen blev jag trött. Väldigt trött. Jag fick dra mig undan för att vila lite och då kom tvåbeningen som höll på med tvätten och klappade mig och gosade så härligt. Det var mysigt 😻
Nu är jag alert igen och redo för ALLT! 👍
Hej då hej från Bastian 😽

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>