Kalender 2021

Kalender 2021

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2021

Familjens kom ihåg-kalender 2021

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Hey, Levi här.

levi

Jag har lite tips till er bröder och systrar där ute som insett att stället ni hamnat på faktiskt är rätt sjysst och tvåbeningarna inte är så pjåkiga ändå. Då gäller att sätta in charmoffensiven och visa att just du är oumbärlig.

1. Lär dig hemmets rutiner. Jag insåg snabbt att husse alltid går upp 6:30, så då började jag gå upp med honom. När han försover sig (vilket han regelbundet gör just två dagar i veckan…) ser jag till att vara där och väcka honom – det gäller att va hjälpsam!
2. Anamma tvåbeningarnas hobbys. Matte har en grej för att spana på fåglar, så jag hänger på och spanar jag med! Sen är dom lite lata mina tvåbeningar och tittar en del på Netflix, men men, man får offra sig och visa att man är närvarande även i tv-soffan!
3. Fokusera på den tvåbening som har mest inflytande i familjen. För att inte trötta ut sig gäller det att spela taktiskt också. Därför är det nödvändigt att försöka identifiera bossen i huset och lägga det mesta av krutet där. Jag insåg snabbt att det var matte inledde charmoffensiven. Det kan va små saker som att slänga sig på mattes huvud i sängen, eller följa efter henne på toan och hoppa upp på handfatet när hon tvättar händerna, eller visa upp min snygga, vita mage lite extra – jag menar, den är ju oemotståndlig!

Pease out och lycka till med tvåbeningarna! 👍
/ Levi 😎

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>