Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vår fina April katt!

Miss Cora

Miss Coras husse dog och hon blev övergiven av släktingarna som flyttat in i huset. Hon började sova under grannens garage som matade henne och larmade oss. Vi sa ja till att ta emot henne, så klart! Cora fångades in men så hände det som inte får hända… Strax utanför katthemmets dörr så gick transportburen sönder! Cora sprang sin väg in i skogen vid katthemmet.

Cora är väldigt skygg ute trots att hon inne är helt tam. Vi riggade fällor, efterlyste och gjorde allt för att få in henne igen. Men Cora var som bortblåst! Hon höll sig undan i 5 veckor, sågs här och där tills vi slutligen blev larmade av en familj som bodde ca 1 km från katthemmet. De skickade bilder och vi var säkra på att det var Cora. De matade henne i några dagar och sedan ställdes en fälla och inom några timmar var Cora äntligen inne i tryggheten igen!

Cora är nu adopterad av sin fantastiska granne – slutet gott allting gott – Cora är hemma, trygg och älskad!

Glad Påsk önskar alla vi på Katthemmet!     

 

 

En kommentar på “Vår fina April katt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>