Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vår fina juni katt Theo!

Theo hade gått hemlös utanför Västerås i många år och var en av de sista katterna som fångades in från den kolonin. Han hade tur och fick komma till Katthemmet i Vaxholm. Mindre än en månad efter infångandet flyttade han från katthemmet hem till mig och katten Alvin.

Det var en stor omställning för Theo förstås. I början var han rädd och låg under sängen och fräste när någon närmade sig. Ganska snart tog nyfikenheten ändå över och han kom ut för att leka med kattmyntaleksaker. Därefter tog det inte så lång tid innan han och Alvin började leka med varandra.

Alvins tidigare kompis hade nyligen gått bort. Han sörjde henne och låg mest och sov. Efter att Theo flyttat in levde Alvin upp igen. Det visade sig också att trots alla år utomhus i hemlöshet var Theo världens gosigaste katt som älskar att bli buren och kramad. 😻

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>