Kalender 2022

Kalender 2022

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2022

Familjens kom ihåg-kalender 2022

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Hej fina katthemskompisar!

Nu har det gått en månad sedan de började riva vårt fina katthem och i dagsläget ser det ut så här. Torkfläktarna har gått i en vecka och de kommer gå ytterligare ett tag till innan själva återuppbyggnaden kan börja.

ren 3

Hyresvärdens försäkring kommer att täcka kostnaderna för att återställa golv och väggar så som de var innan översvämningen och vår egen försäkring betalar bland annat för magasinering av alla våra saker.

ren 2

När det väl stod klart hur fuktskadade lokalerna verkligen var så blev det bråttom att evakuera för att det inte skulle förvärras och i det läget hade vi inte klart för oss exakt vad försäkringen skulle täcka.

ren 1

Vissa saker, som vårt kök och hyllorna på väggarna, var så slitna att allt behövde bytas ut något som vi inte upptäckte förrän vi monterade ner det. Slitaget på våra lokaler har varit enormt.

kök

Vi skulle behöva ett mer praktiskt planerat kök, med en ny säkrare och mer energieffektiv kyl/frys, nya skåp och lådor, ny bänkskiva, lättstädade utrymmen och med gott om plats för allt från foder och textilier och liggplatser för våra sköna kökskatter. I de övriga delarna av våra lokaler behöver hyllplan för katternas liggplatser i tåligare material sättas upp.

Vi inser att det som inte täcks av försäkringen, t ex kök och hyllplan, kommer att kosta lite mer än vi vad vi var förberedda på men vi gör det bästa av situationen och vi vore innerligt tacksamma för ert stöd. 💗

Vill du hjälpa oss att återskapa ett uppfräschat katthem med ökad trivsel för våra älskade katter?  Vi tar gärna emot bidrag till återuppbyggnaden. Allt är till hjälp för att skapa ett nytt fräscht och bättre katthem! 😺

gösta
PG 540710-1 eller swish: 123 362 0457.
Märk din gåva ”Vattenskadan”.

Ett varmt tack från oss alla! 💗

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>