Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Jason Goodfriend

2019-07-24

Jason fick chansen att få flytta på prov som ensamkatt till en av våra fd. volontärer som har hundar. Det gick väldigt bra och vi kommer aldrig mer att få se Jason… 😀 Ha det underbart i ditt nya kärleksfulla hem i villa i Åkersberga fina Jason!

Jason
Jason är hemma…

Om Jason:

Jason kom in till katthemmet från en större kattkoloni där han blivit matad av snälla människor i väntan på hjälp. Han är en tam och mycket go kille som älskar bli borstad och klappad, helst under hakan. Han älskar andra katter och på katthemmet blev han nära vän med Elvis.

Jason och Elvis fick ett gemensamt hem för några år sedan och har haft ett mycket bra liv hos sin familj och utvecklats enormt där. Men i familjen fanns även en hund och främst Elvis var aldrig varit riktigt bekväm med det och sista tiden blev det värre… Familjen kände till slut att det inte var de optimala för varken Jason eller Elvis och de båda killarna har fått komma i retur till oss.

Nu söker Jason ett nytt hem. Han hamnade ofta i trubbel med andra katter på katthemmet tyvärr.. Så kanske ensamkatt ändå är bäst för honom.. Ett lugnt kärleksfullt hem utan småbarn. Jason är van att gå ut i mycket lantlig miljö.

Jason provbor nu hos en familj i Åkersberga.

Jason 3

 

Jason Goodfriend i bloggen