Kalender 2022

Kalender 2022

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2022

Familjens kom ihåg-kalender 2022

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Eddie Greyson

Eddie dök upp vid ett hus i Åkersberga. Upphittaren lappade och annonserade efter eventuell ägare utan att hitta någon. Han ställdes på kö till oss men upphittaren bestämde sig efter en tid för att ta hand om honom själv och fick hjälp med infångning samt kastrering genom Norrtälje katthem. Eddie hade flertalet trasiga tänder när han kom in och vi hjälpte till med det praktiska kring hans tandoperation.

Han flyttade åter hem till upphittaren efter tandoperationen men hon kände efter en tid att hon inte hade den tid som behövdes för att socialisera honom, som han behövde för att känna sig trygg så han fick istället komma in till oss.

Eddie har sannolikt haft ett hem någon gång i tiden men livet som hemlös har gjort honom förvildad. Han är i grunden en trygg katt som inte sticker iväg när vi kommer men någonting har hänt honom som gör att hans förtroende för människor har varit väldigt lågt och under lång tid så drog han sig inte för att ge oss en smäll när vi försökte klappa honom. Nu har han äntligen börjat förstå att vi inte har onda avsikter och han låter sig klappas av de han litar på och man kan se att han njuter! Sakta men säkert börjar han lita på oss – vilket är mycket glädjande! 💕

Eddie söker ett väldigt lugnt hem hos en el max två personer. Antingen ihop med nån av katterna på katthemmet eller hos nån som redan har en äldre lugn och väldigt snäll katt som han får bli vän med. Nätad balkong nära naturen eller en rastgård är ett krav för att Eddie ska vara lycklig! 😻

Eddie Greyson i bloggen

Eddie Greyson fakta

Bokningsstatus: Ej bokningsbar
Ålder: 12 år
Kön: Hane
Placering: På katthemmet
Kattens behov: Innekatt Extra kärlek Behöver kompis