Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Abbas Goodyear

Bokad

Abbas hade levt hemlös på en däckfirma i Rotebro ihop med sin familj (mamma katt samt sina två ungar). Han, mamman och systern fångades in först och fick komma till Kattstallet men när det var dags för sonen Amir så var de fullbelagda pga ett stort antal katter från ett dödsbo och de hade ingen möjlighet att ta in Amir. Vi blev tillfrågade om vi kunde hjälpa honom.

Vi kände direkt när Abbas son Amir kom in att det var så sorgligt att han pga av omständigheterna särats från resten av sin familj – vi kontaktade Kattstallet och frågade om vi kunde få ta över pappa Abbas och resten av familjen. Dottern Melody var redan bortadopterad men pappa Abbas och mamma Serafina kom in till oss och fick återförenades med sonen Amir.

Pappa Abbas har levt ett hårt liv därute för att skydda sin familj – han är en mycket kärleksfull far till Amir och vi hittar dem dagligen tillsammans.   Abbas är lugn och trygg, det har tagit lite tid för honom att åter vänja sig vid beröring men nu har det lossnat och han njuter av klappar om man är lugn.

Abbas söker ett lugnt kärleksfullt hem där han kan få gå ut igen i en trygg miljö tillsammans med sin son Amir – de älskar varandra och vill leva tillsammans för resten av sitt liv. 

Amir & Abbas provbor nu i hus ute på landet hos en familj i Gnesta!

 

Abbas Goodyear i bloggen

Abbas Goodyear fakta

Bokningsstatus: Bokad
Ålder: 6 år
Kön: Hane
Placering: Jourhem
Kattens behov: Extra kärlek Behöver kompis Utekatt