Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Alvin Coffee

När en av våra volontärer hjälpte till att söka efter en katt på rymmen så fick hon höra talas om Alvin. Han hade setts i området under en längre tid. Han var enligt ryktet väldigt mager, hans sågs äta ur soptunnor och var allt för skygg för att komma nära. Vi bestämde oss för att ta in honom fort men det var lättare sagt än gjort då han var svår att lokalisera. Men så en natt dök han plötsligt upp samtidigt som vår volontär var i området och spejade efter honom. Hon riggade snabbt en fälla och han gick raka vägen in.

Väl inne så var han nog väldigt tacksam över att ha kommit in. Han var smutsig, trött och hungrig. Han hade en ful bitskada i ena benet och en infekterad klo-kapsel. Han var varken kastrerad eller id-märkt.

Alvin är  var förvildad efter tiden som hemlös när han kom in men visade snabbt att han var en tamis! Han är en lite speciell herre som har stort behov av stimulans och att få vara med. 🙂 På katthemmet kan han umgås och leka lite med de andra helst med Ohanna de busar och jagar varandra, men sedan måste han gå in och vila sig i sin box. Han visar tydligt när det är dags för vila!

Som sagt Alvin är speciell en mycket charmig kille som söker rätt hem utan småbarn.

Alvin Coffee fakta

Bokningsstatus: Bokningsbar
Ålder: 5 år
Kön: Hane
Placering: På katthemmet
Kattens behov: Ensamkatt Extra kärlek Behöver kompis Utekatt
Skicka intresseanmälan