Kalender 2021

Kalender 2021

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2021

Familjens kom ihåg-kalender 2021

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Alvin Coffee

Bokad

När en av våra volontärer hjälpte till att söka efter en katt på rymmen så fick hon höra talas om Alvin. Han hade setts i området under en längre tid. Han var enligt ryktet väldigt mager, hans sågs äta ur soptunnor och var allt för skygg för att komma nära. Vi bestämde oss för att ta in honom fort men det var lättare sagt än gjort då han var svår att lokalisera. Men så en natt dök han plötsligt upp samtidigt som vår volontär var i området och spejade efter honom. Hon riggade snabbt en fälla och han gick raka vägen in.

Väl inne så var han nog väldigt tacksam över att ha kommit in. Han var smutsig, trött och hungrig. Han hade en ful bitskada i ena benet och en infekterad klo-kapsel. Han var varken kastrerad eller id-märkt.

Alvin var förvildad efter tiden som hemlös men visade snabbt att han var en tamis! Han är en lite speciell herre som har stort behov av stimulans och att få vara med. 🙂 På katthemmet kan han umgås och leka lite med de andra, men sedan måste han gå in och vila sig i sin box. Han visar tydligt när det är dags för vila och behöver mycket ¨egentid¨ få vara ensam i lugn och ro.

– Alvin är en speciell och mycket charmig kille som söker ¨rätt¨ hem utan småbarn.

– Avin vill flytta som ensamkatt till ett hem där han får mycket stimulans där han får vara ¨med¨ . Alt  flytta med en passande kompis. Alvin kan bo som innekatt om han har en nätad altan eller balkong men också som utekatt under ordnade former.

– Alvin bor i jourhem i Täby i väntan på ett eget hem. 😍 Där visar han prov på att vara ¨händig¨ han är  intresserad av ex sömnad och hjälper gärna jourhems-matte med det mesta i hemmet! 😀

Alvin syr

Alvin Coffee i bloggen

Alvin Coffee fakta

Bokningsstatus: Bokad
Ålder: 5 år
Kön: Hane
Placering: Jourhem
Kattens behov: Ensamkatt Innekatt Extra kärlek Utekatt