Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Amir Goodyear

2020-05-23

💕Amir & pappa Abbas hittade sitt drömhem till slut! De lever nu lyckliga tillsammans hos sin Matte & Husse i lilla stugan i skogen i Gnesta! Tack! Många kramar från oss alla! 💕

Abbas & Amir hälsning

Amir & Abbas hus

Om Abbas

Amir har levt hemlös på en däckfirma i Rotebro ihop med sin familj. Hans mamma, pappa och syster fångades in först och fick komma till Kattstallet men när det var dags för Amir så var de fullbelagda pga ett stort antal katter från ett dödsbo och de hade ingen möjlighet att ta in Amir.

Vi blev tillfrågade om vi kunde hjälpa honom. Vi kände direkt när han kom in att det var så sorgligt att han pga av omständigheterna särats från resten av sin familj – vi kontaktade Kattstallet och frågade om vi kunde få ta över dem. Systern Melody var redan bortadopterad men hans mamma Serafina och pappa Abbas kom in till oss och återförenades med Amir.

Amir var inte helt ovan vid människor när han kom in till oss. Han har nu utvecklas i mycket gällande trygghet och är nu en väldigt cool och avslappnad kille även om han behöver fortsatt klappträning Lekfull och nyfiken med många sköna vilo-stilar! Han söker ett hem där han får gå ut i en trygg miljö ihop med pappa Abbas – de är aldrig långt ifrån varandra…

Amir & Abbas provbor nu i hus ute på landet hos en familj i Gnesta!

Amir Goodyear i bloggen