Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Amos Alba

Denna lilla kille blev upphittad vid Erken laboratoriet i Norrtälje. Personalen hade sett honom dagen innan men denna dag såg de att något var väldigt fel, han var förvirrad och ostadig så tillsammans fångade de in honom och körde honom till Albano vilket var en väldans tur. Sannolikt har han blivit förgiftad av det nya musgiftet men överlevde tack vare att han snabbt kom under intensivvård.

Laboratoriet ligger väldigt lantligt men det finns en gård och lite bostäder i närheten, ägare har blivit eftersökt i området men ingen känns vid honom. Vid upphittandet var han både omärkt och okastrerad. Han är förvildad så sannolikt har han gått ute en tid eller möjligtvis är han född ute eller vid en gård och inte blivit hanterad. Amos var enormt tovig vid upphittandet så han fick en helrakning på Albano och de kastrerade, id-märkte och vaccinerade honom innan han kom in till oss.

💕Amos har nu fått vila upp sig, han fick först bo i Moas rum – där det är lugnt och skönt tillsammans med några snälla kattkompisar. Nu har de fått flytta ut på katthemmet och de håller ihop men har också fått nya vänner. 💕 Amos gillar andra katter men mest gillar han katten Toni som kom in samtidigt som honom. Han har tagit lite tid på sig att börja lita på oss människor men nu låter han sig gärna klappas och njuter bara man är lugn. Han är väldigt lekfull och älskar när vi leker med honom 💕

När Amos ska flytta till nytt hem så behöver han flytta med någon av sina vänner på katthemmet och får han välja själv så väljer han Toni som är hans idol😉Han behöver lantlig utegångsmiljö den dag han är redo att gå ut igen.

Amos Molle

Amos Alba i bloggen

Amos Alba fakta

Bokningsstatus: Bokningsbar
Ålder: 2 år
Kön: Hane
Placering: På katthemmet
Kattens behov: Extra kärlek Behöver kompis Utekatt
Skicka intresseanmälan