Kalender 2020

Kalender 2020

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Angelica Leon

Angelica levde i ett bostadsområde i Täby Kyrkby. Upphittaren trodde att hon bodde någonstans i närheten men så en dag kom hon med en liten kattunge och de insåg att hon var hemlös. Det bekräftades sedan när de hörde med grannar som berättade att hon hade fött en kull förra året på deras tomt – varpå de hade ringt viltvårdare som kom och avlivade dem… Familjen fångades in och fick komma till oss på katthemmet. Angelicas ungar Carmen, Chica och sonen Rodrigo har alla flyttat till egna hem

Vår vackra Angelica är en blyg och försiktig tjej som håller sig lite på sin kant. Men hon har på sista tiden vågat släppa oss närmre och till och med låtit sig klappas försiktigt när det är lugnt och stilla omkring henne! Hon rör sig obekymrat på katthemmet och kommer in i köket på eftermiddagarna för att se om det finns något gott att få.

Angelica behöver ett väldigt lugnt, kärleksfullt och tryggt hem dit hon får flytta tillsammans med någon av sina vänner på katthemmet. Nätad altan/balkong eller utegång på riktigt (när hon har bott in sig) är ett krav då hon älskar att vara i rastgården på katthemmet!

 

 

 

Angelica Leon i bloggen

Angelica Leon fakta

Bokningsstatus: Bokningsbar
Ålder: 11 år
Kön: hona
Placering: På katthemmet
Kattens behov: Innekatt Extra kärlek Behöver kompis
Skicka intresseanmälan