Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Aron Skeppare

Vi fick frågan om vi kunde hjälpa denna fina gamla herre – det var akut. Han hade varit synlig vid ett stall i Skeppsdal i Åkersberga under ca 3 års tid där han ätit av stallkatternas mat. De hade tyvärr inte gjort några eftersökningar efter en ägare utan har ansett att han var en ”vildkatt”. Åren gick och det var först nu när han hade blivit skadad och såg hängig ut som de sökte hjälp för honom.

Aron som han döptes till är gamma, trött och väldigt sliten. Åren som hemlös har varit hårda. Hans öron är förfrusna och delvis borta, hans svans skadad, veterinären bedömde att den troligen klämts av. Alla hans hörntänder var avslagna och nu har han fått sina trasiga onda tänder bortopererade. Hans vita tassar var gula av smuts, livet har varit hårt mot honom. Aron kom in i sista sekund, han var omärkt och okastrerad.

Men nu är han inne hos oss och är stilla tacksam och lågmält nöjd med livet fastän allt är nytt och konstigt för honom. Han ser fram emot varje matportion som kommer och blinkar med sina stora sorgsna ögon. Vi ger honom mer tid att vänja sig vid allt nytt men högst troligt är han en fd. tamkatt som kommer att njuta av vår beröring när han är redo.

💕 Aron är ett hjärta som behöver all kärlek han kan få, hans liv av lidande är över – ett gott nytt liv kan nu börja! 💕

Han tar en tass om dagen vår fina Aron för att sakta men säkert bli en trygg katt och han är på väg –  nu låter han sig försiktigt borstas och klappas. Men Aron behöver få mer tid på sig innan han är redo att byta miljö och han har det bra hos oss till dess han är redo för nya äventyr!

 

 

Aron Skeppare i bloggen

Aron Skeppare fakta

Bokningsstatus: Ej bokningsbar
Ålder: 13 år
Kön: Hane
Placering: På katthemmet
Kattens behov: Extra kärlek Behöver kompis