Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Aslan af Herrö

Bokad

Aslan & Aston bodde hos en bonde på Muskö. Ett par bekanta till honom åkte en dag förbi och hälsade på och det visade sig att bonden hade blivit dålig, han vågade inte gå ut och minnet sviktar. Han matade inte längre sina djur vilket ledde till katastrofala följder.

Vi blev kontaktade om deras öde och de fick hjälp att komma in till oss på katthemmet.  Aslan & Aston tycktes inte ha några starkare band till varandra. Aston flyttade med en kompis till ett nytt hem.

Aslan gillar rastgårdarna men köket är hans absoluta favorit häng!  Vi förvånas över Aslans aptit och nätta kroppshydda… Aslan är alltid sugen på något gott! Han söker ett hem tillsammans med någon kompis från katthemmet eller till en familj som redan har en annan snäll katt. En familj utan småbarn är att föredra. Aslan är cool och låter sig ibland försiktigt klappas. Han går runt och leker och myser.

Aslan är van att ha tillgång till naturen så ett hem med utegångsmöjligheter i en grön och lugn miljö är vad han önskar sig!

 

Aslan af Herrö i bloggen

Aslan af Herrö fakta

Bokningsstatus: Bokad
Ålder: 11 år
Kön: Hane
Placering: På katthemmet
Kattens behov: Extra kärlek Behöver kompis Utekatt