Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bambam af Kotteland

2019-12-05

💕 Bambam hittade sitt drömhem hos en husse i hus i Vaxholm. Där får han bo som ensamkatt och får all uppmuppmärksamhet – precis det han längtat efter! Ha ett fint liv tillsammans! 💕

Om Bambam:

Bambam hittades som liten mager hemlös kattunge när han var ca 12 veckor gammal. En familj tog hand om honom och såg till att han fick det han behövde och möjligheten att uppfostras i en kattgrupp med en mamma katt, han blev sedan kvar hos dem.

Bambam är idag en stor och ståtlig kille på 6 år. Han är väldigt social, kelig och lekfull. Han bor med flera andra katter men sedan familjens äldsta katter har gått bort och Bambam blivit äldst i gruppen har han börjat styra och ställa lite för mycket med de andra katterna vilket är jobbigt för dem. Så Bambam söker nu ett nytt hem. Han kan bo med en annan katt men då han är lite burdus så får det inte vara en för ranglåg katt med risk att han då tar över. Han älskar människor och kan även bo som ensamkatt.

Det viktigaste för Bambam är att han får en familj som har mycket tid för honom, han behöver kärlek, gos och uppmärksamhet. Han är full av energi och hyss så han måste få ha utegångsmöjligheter i en trygg miljö så han kan jaga och klättra i träd.

💕 Bambam funkar med både barn och hund. Han bor i jourhem i Västerås i väntan på rätt hem. 💕