Kalender 2020

Kalender 2020

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2020

Familjens kom ihåg-kalender 2020

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Bobo Björnson

2019-10-17

💕 Bobo har hittat hem. Han har fått en matte och husse som han älskar och som älskar honom…  De kommer ta väl hand om Dig och du slipper att bo med andra katter vilket du uppskattar – då du vill vara kungen i ditt hem… Ha ett underbart liv fina Bobo! När våren kommer får du gå ut och njuta av naturen igen. 💕

Om Bobo
En kvinnan hade lånat en fälla för att få in sin egen katt som var på rymmen men Bobo gick in i fällan i stället. Enligt uppgift från de boende i området hade han gått där sedan årsskiftet och slagits med hankatterna i området i jakten på mat och värme. De har eftersökt ägare en längre tid utan att hitta någon tyvärr.

Vi hade fullt på katthemmet men fick trolla lite med platserna för att ta emot honom då han annars hade släppts ut igen. Väl inne så visade han sig vara både okastrerad och omärkt och ärrad av slagsmålsskador, Bobo har troligen varit på drift en längre tid.

Men Bobo visade sig redan efter några dagar vara helt tam och längtade efter närhet och klappar!  Han söker nu ett eget hem där han kan få gå ut igen i ett tryggt område.
Han fungerar bra med de flesta av våra andra katter men han tycks inte ha något behov av kattkompis utan kan flytta som ensamkatt. Om han flyttar med eller till en annan katt så ska det vara en katt som är van vid sällskap men inte har något större behov av att kela med Bobo.

Ett kärleksfullt ¨föralltidhem¨ står högst upp på hans önskelista! 💕

Bobo provbor nu hos en familj i Åkersberga! 😀

Bobo Björnson i bloggen