Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Brorsan Landh

Bokad

Brorsan höll till vid en gård en längre tid. De som bodde på gården kontaktade till slut oss och bad att få låna chippläsare. Det visade sig att Brorsan var chippad och reggad på sin ursprungliga ägare. Genom dem fick vi höra att han och hans syster blivit omplacerade för över ett år sedan till en man och när han släppte ut Brorsan för först gången så försvann han. Brorsan måste alltså ha gått 8 km genom skogen till gården. I överenskommelse med de inblandade så tar vi nu hand om Brorsan. Han är en väldigt rar och social kille. Det letas aktivt efter hans syster Russin och vår förhoppning är att hon kommer till rätta så att de kan få ett nytt hem tillsammans men det ser lite mörkt ut då ingen sett till henne på väldigt länge.

Brorsan vill ha ett hem där han får gå ut igen och det bor en snäll kompis som han kan busa med men också att vila och ta det lugnt med, han tvättar gärna sina vänner! Han vill få vara väldigt nära rent fysiskt med sina människor, på kvällarna i soffan i knät och självklart sova nära i sängen.💕  Han vill inte bo med bebisar, små barn men större går bra!

Brorsan bor nu i jourhem i Upplands Väsby i väntan på eget hem. Om hans syrra skulle dyka upp så vill vi att det ska vara möjligt att hon får flytta med till Brorsans nya familj.💕

Brorsan 3

Brorsan Landh fakta

Bokningsstatus: Bokad
Ålder: 5 år
Kön: Hane
Placering: Jourhem
Kattens behov: Ensamkatt Extra kärlek Behöver kompis Utekatt