Kalender 2022

Kalender 2022

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2022

Familjens kom ihåg-kalender 2022

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bruce Cooper

Bruce gick in i en fälla som var avsedd för en annan katt i ett bostadsområde i Täljö/Åkersberga och kom till oss för att kolla id märkning. Det visade sig dock att han var okastrerad och omärkt. Vi fick veta att han hade drivit runt och slagits med katterna i området en längre tid…

Bruce var i ett bedrövligt skick han hade obehandlad öronskabb som han gått med länge, sår över hela kroppen och vi plockade ca 50 fästingar… Ingen har brytt sig om Bruce på väldigt, väldigt, länge han var sliten, trött och i stort behov av omvårdnad.  Han var tam men var något förvildad, någon gång måste han ha haft ett hem…Bruce fann sig väl tillrätta på katthemmet. Han har utvecklats till en mycket snäll, lugn och trevlig kattherre som alltid vill kela och låta sig klappas.

Bruce har under åren haft stora problem med tandköttsinflammationer vilket resulterade i att han har fått genomgå flera tandoperationer för att vi skulle få bukt med inflammationerna i hans mun. Nyligen fick han sina sista tänder borttagna och mår nu äntligen bättre än någonsin och hans tandkött är nu så gott som läkt! Bruce nya familj behöver dock ha koll på att han inte får bekymmer med tandköttet igen. Om det skulle ske så behöver han komma in till oss för koll och troligen medicineras en tid.

Bruce nya hem behöver vara ett hem som erbjuder mycket kärlek och kan ha koll på hans mående då Bruce behöver känna sig sedd och älskad. Efter hans sista operation fick han åka till jourhem hos en av oss i personalen tillsammans med Mysnos för att få uppleva lite hemma mys och omvårdnad vilket han uppskattar mycket. 💕

Bruce & Mysnos

💕Bruce & Mysnos 💕

Mysnos & Bruce

 

 


 

Bruce Cooper i bloggen

Bruce Cooper fakta

Bokningsstatus: Ej bokningsbar
Ålder: 10 år
Kön: Hane
Placering: Jourhem
Kattens behov: Innekatt Extra kärlek Behöver kompis Utekatt