Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Carrie On

2019-04-24

Carrie bor nu hos en barnfamilj i Vällingby och älskar sitt nya liv! Hon kommer att få gå ut på promenader i sele och har en nätad stor balkong att mysa på. Ha ett underbart liv tillsammans! 

Om Carrie:

Carrie kom in till oss som omplaceringskatt, hon hade levt som ensamkatt med hundkompis sedan hon var kattunge. Hon var 2 år gammal och hade inte blivit kastrerad.

Carrie är nu hos oss på katthemmet, hon är väldigt liten och tunn till växten inte mycket större än en kattunge. Hon har nu blivit kastrerad och vilar upp sig efter det.

Carrie behöver en familj som är hemma mycket där det finns barn eller ett  hem där det finns en snäll kattkompis som kan visa henne vägen eller en hund!

Carrie är en mycket söt kattfröken – en liten katt med stor personlighet! Hon är mycket social och nyfiken och hon trivs/älskar barn! I sitt förra hem gick hon ut i sele när de var på landet för övrigt levde hon som innekatt. Vi tror att hon kan lära sig gå ut på riktigt i ett tryggt område.

Carrie provbor nu hos en barnfamilj i Vällingby.