Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Casper Vik

2020-05-19

💕Casper & Frans har hittat hem! Och vi kan bara säga Grattis – Ni har fått ett drömhem! En mysig och ansvarsfull familj, ett härligt hus i skogen, två söta marsvins vänner (som ni måste vara snälla mot😉) Och bästa kattstorebrorsan Måns som är trygg och stabil. Ha ett underbart härligt liv ihop 💕

Om Casper

Casper fångades in på en soptipp i Sala och fick komma direkt till en familj som redan hade tagit hand om Frans som också hade fångats in på soptippen. De ombesörjde Caspers kastrering, vaccinering och id-märkning och han ställdes på kö till oss.

Casper hade frakturer på alla fyra huggtänder och måste ha haft oerhört svårt att jaga föda.. Han har nu fått sina tänder åtgärdade och efter en tid i vår isoleringsavdelning så fick de flytta ut tillsammans på katthemmet.

Nu har Casper & Frans landat i den nya miljön på katthemmet, och de känns lyckliga och mår bra 

Casper är visade sig vara en förvildad tamkatt, han är lite försiktigare och lugnare än Frans i sin personlighet men nu när han har varit här en tid och slappnat av så uppskattar han mjuka klappar mycket om det är lugnt omkring honom. Casper & Frans söker sig fortfarande till varandra, de har lite olika rutiner och Frans är lekfullare men i slutändan känns det som att de hör ihop – de finner närheten och tryggheten hos varandra 💕

Casper behöver ett kärleksfullt hem ihop med Frans och vi drömmer om att de en dag ska få gå ut igen i en lugn och trygg miljö…långt ifrån livet på en soptipp .

frans Casper

Grabbarna provbor nu hos en familj på Värmdö där den snälla hankatten Måns bor! 😃

Casper Vik i bloggen