Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Caspian Castle

2020-03-25

💕Caspian och bäste vännen Folke blev adopterade av sitt provbohem i Åkersberga. Där levde de lyckliga tillsammans en tid innan Caspian tragiskt nog blev svårt sjuk och hans liv inte gick att rädda… 💔 Caspian hann ändå uppleva lyckan av ett eget hem – att vara älskad 💕 Tack

Caspian med sin vän Folke

Caspian & Matte selfie

Om Caspian:
I vintras dök Caspian upp vid Rånäs slott. Vid eftersökningar efter ev ägare visade det sig att Caspian drivit runt i området under flera år. Caspian ställdes då på kö att få komma in till oss och nu i höst var det hans tur för att slippa ytterligare en kall vinter ute.

Caspian är en lite äldre och ärrad herre, livet har varit hårt det syns på hans kropp. Han var okastrerad och omärkt och alla fyra hörntänder är avslagna och måste dras ut. Men en gång har han haft en ägare då han under ytan är helt öppen för klappar och närhet. Vi gav honom tid att vänja sig vid att vara inne och vid oss.

Och..

💕 Nu har Caspians ¨rätta¨ JAG kommit fram helt och fullt! 💕 Han kan inte få nog av klappar och kel och mysiga bäddar att vila i. Det visade sig också att han och Folke är vänner – så de vill flytta till ett gemensamt hem i lantlig miljö!

Caspian och vännen Folke provbor nu hos en familj nära skogen i Åkersberga. 😊

Caspian Castle i bloggen