Kalender 2021

Kalender 2021

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2021

Familjens kom ihåg-kalender 2021

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Dagge Eng

Dagge gick hemlös i ett lägenhetsområde i Tyresö. En äldre dam uppmärksammade honom. Då hon misstänkte att han var hemlös så lappade hon i området och annonserade men ingen ägare hittades. Hon lyckades inte komma honom tillräckligt nära för att kolla om han var id-märkt.

Vi blev kontaktade då hon var orolig för att han skulle bli kvar ute när kylan kommer. Väl inne hos oss så visade det sig att han var både okastrerad och omärkt.

Dogge 1

Dagge är utan tvekan en tamkatt och måste ha tillhört någon, men det var troligen väldigt länge sedan han blev hanterad. Efter att ha landat hos oss i lugn och ro så har han blivit tryggare men han håller oss fortfarande lite på avstånd såtillvida att vi inte får klappa honom om det inte är väldigt lugn på katthemmet, däremot är han väldigt tydlig med när han vill ha extra mat, då påkallar han vår uppmärksamhet. Han har också lärt sig uppskatta kattkompisar och stryker sig gärna mot de andra äldre herrarna på katthemmet! Dagge är till åren och tyvärr väldigt skruttig och sjuklig, han är på sin ålderns höst och vi har beslutat att han inte är i skick att flyttas på. Han känner sig hemma på katthemmet och här kan ha få all den omvårdnad han behöver. Han får sin extra blötmat många gånger per dygn, vi har noga koll på honom och vår veterinär tittar till honom med jämna mellanrum. Dagge är hemma och här hos oss kommer han att stanna den tid han har kvar 💕
Dagge i det grönaDagge feb 2020

 

Dagge Eng i bloggen

Dagge Eng fakta

Bokningsstatus: Ej bokningsbar
Ålder: 17 år
Kön: Hane
Placering: På katthemmet
Kattens behov: Innekatt Extra kärlek Behöver kompis Senior katt Extra omsorg