Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Elvis Fox

Bokad

Elvis dök upp vid upphittarnas hus och åt ur deras sopor, då förstod de att han behövde hjälp. Han är med största sannolikhet släkt med några andra katter som tidigare dykt upp där. Till de katterna hittade de aldrig någon ägare. Så denna gång provade de något nytt! De satte ett halsband på Elvis med ett meddelande till ev. ägare, men ingen hörde av sig. Efter 3 veckor tog de in honom och såg till så han blev kastrerad, id-märkt och vaccinerad. Sedan kom han in till oss.

Elvis är en mycket söt kattkille som är klappbar när han ligger i en bädd. Men han var lite nervöst lagd och hade stort behov att ha sin vän Jason nära – då kände han sig trygg. Elvis och Jason fick ett gemensamt hem för några år sedan och har haft ett mycket bra liv hos sin familj och utvecklats enormt där. Men i familjen fanns även en hund och främst Elvis har aldrig dock varit riktigt bekväm med det och sista tiden blev det värre. De kände till slut att det inte var de optimala för varken Jason eller Elvis och de båda killarna fick komma i retur till oss. Elvis och Jason söker helt olika hem då Jason verkligen behöver få gå ut och det är inte ett liv som Elvis klarar. Deras vägar skiljdes åt.

Elvis är kelig och mysig med de han känner sig trygg med. Han söker ett nytt hem tillsammans med en kompis från katthemmet. Ett lugnt kärleksfullt hem utan hund eller småbarn. Elvis klarar inte riktigt utelivet på fri tass så i hans framtida hem bör det finnas en rastgård / nätad altan där han kan få frisk luft för det tycker han om.

Elvis provbor nu tillsammans med Brolle hos en av våra volontärer! 😻

 

 

 

 

 

 

Elvis Fox i bloggen

Elvis Fox fakta

Bokningsstatus: Bokad
Ålder: 9 år
Kön: Hane
Placering: Jourhem
Kattens behov: Innekatt Extra kärlek Behöver kompis