Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Eskil Kotteland

Bokad

Det upptäcktes en stor koloni hemlösa katter i Kolbäck. Det uppskattades vara runt 60 talet katter i bedrövligt skick, katterna hade löss, öronskabb och var enormt magra. Det blev ett Länsstyrelse ärende och frågan om hjälp gick till familjen Kotteland i Västerås som i sin tur frågade Stockholms Katthem. Infångningen påbörjades direkt, mammor och ungar prioriterades och ett stort antal fick hjälp snabbt att komma in till Stockholms Katthem som stod redo. Flertalet Svekatt katthem har hjälpts åt såsom Arboga, Södertälje, Kattstallet och vi för att försöka få in alla av katterna.

Eskil kom in till oss ihop med några släktingar. Eskil är var väldigt blyg när han kom in men har nu blivit mycket modigare och börjat hänga i köket på katthemmet. Han har  fått många nya goa vänner, andra katter är väldigt viktigt för honom! Eskil behöver fortsatt socialisering i sitt nya hem. Han behöver minst en snäll och stabil kompis vid sin sida och behöver en rastgård eller en nätad balkong i sitt nya hem alt gå ut i en väldigt lantlig och trygg miljö så småningom.

Eskil provbor nu tillsammans med Tanja Snow hos familjen där Tanjas släkting Oliver Snow bor i Åkersberga. Familjen bor i hus och ska bygga rastgård!  😍

Eskil Kotteland i bloggen

Eskil Kotteland fakta

Bokningsstatus: Bokad
Ålder: 6 år
Kön: Hane
Placering: Jourhem
Kattens behov: Innekatt Extra kärlek Behöver kompis Utekatt