Kalender 2019

Kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2019

Familjens kom ihåg-kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Ewa Hagman

2018-11-07

Ewa och vännen Leia har nu fått ett nytt hem hos en familj med fin in-nätad trädgård. Ni får många knän att vila i och många händer som klappar. Ha ett underbart liv tillsammans kära vänner! 

Om Ewa:

Ewa kom in tillsammans med sin vän Leia för omplacering pga allergi i familjen. Ewa beskrivs av sin familj som hemmets lilla ”skogsmulle”. Hon lufsar ”obrydd” men nyfiket runt i hemmet, gärna hack i häl på oss övriga familjemedlemmar. Hon vill helt enkelt vara med och närvarande så mycket som möjligt och om hon vilar lägger hon sig bredvid och nuddar en med en tass. Vanligtvis handlar det om att hon helt enkelt inte vill gå miste om något spännande men inte heller riskera att bli utan mat.

Eva är en väldigt sällskapssjuk och matglad tjej med andra ord och som tydligt visar vad hon vill! Hon har ett stort behov av att få bli ompysslad – hon är en väldigt charmig och snäll kisse som aldrig skulle göra en fluga förnär.

Ewa söker nu ett nytt tryggt hem tillsammans med sin vän Leia. De har bott som innekatter med tillgång till balkong och önskar sig det igen – men de kan även lära sig att gå ut på riktigt i ett tryggt område! De bor i jourhem i Täby i väntan på ett eget hem.

Ewa &  Leia är i övrigt väldigt sociala och keliga, nyfikna och gillar att få leka, ex ”jaga laserpricken från laserpennan”.

sdr

Ewa Hagman i bloggen