Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Findus Sollendo

2019-07-02

Findus har nu funnit lyckan i ett eget hem tillsammans med sin vän Tordan. De fick flytta hem till en av våra volontärer på katthemmet och de trivdes till vår stora glädje på direkten! Hej då katthemmet nu är det säng & soffmys med matte som gäller för oss!

Tordan & Findus

Om Findus:

Findus kommer från samma ställe som vår  Pettson. Han och hans familj lämnades kvar av sin ägare när han flyttade från ett fritidshus i Sollentuna. Han hade under flera års tid matat katterna och låtit dem föröka sig okontrollerat .

Findus fick snabbt ett hem hos en familj som hade en annan katt från oss och de blev väldigt goda vänner men tyvärr somnade Findus kompis in för ett år sedan och nu bad Findus matte oss ta honom i retur då hon inte upplevde att han trivdes som ensamkatt och hon ville inte ha en katt till.

Findus kom in till oss och blev snabbt kompis med Olof Han är också förtjust i Panter och delar ofta bädd med honom. Findus är helt klappbar och kelig  – bara lite blyg till start!

Findus provbor nu hos en av våra volontärer tillsammans med kompisen Tordan.

 

Findus Sollendo i bloggen