Kalender 2020

Kalender 2020

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Gabbe Craelius

2019-04-16

Fina Gabbe äntligen har du hittat hem! Du har fått en kompis/brorsa och en familj som tar hand om dig. Vi önskar er allt gott! Många kramar från oss!

Om Gabbe:
Gabbe kommer från Skeppsdalsström på Värmdö. Han har gått runt i området Värmdövik i ca 3-4 år och sökt efter mat hos alla boenden, han har rört sig över stora områden. Han har matats lite här och där men har även setts äta av morotsskivor som varit utlagda till rådjuren. Han har även tagit sig in i hus via kattlucka för att äta. Gabbe har som okastrerad hankatt varit väldigt dominant och härskat i området (men varit snäll mot honkatterna…) Han har hamnat i bråk med hankatterna i området och markerat revir…

Gabbe var en förvildad tamkatt. Han var omärkt och okastrerad när han kom in. Vi fick klappa honom försiktigt men på hans villkor.

Men nu har Gabbe haft tid på sig att landa på katthemmet (och blivit kastrerad så hormonerna har lugnat ner sig) och han är nu sitt rätta jag – en tam kelig, social herre i sina bästa år som vill ha en egen familj.

Gabbe drömmer nu om ett eget hem – där han får kärlek i massssor – för alltid! Och självklart vill han få gå ut och jaga igen (meeen bara möss) lovar han! 

Gabbe provbor nu hos en familj där det bor en snäll hankatt

 

Gabbe Craelius i bloggen