Kalender 2020

Kalender 2020

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Gubben von Adel

Bokad

Gubben hade ett hem för flera år sedan. Men han drev lite vind för våg och var inte kastrerad eller id-märkt. Några bekanta till ägaren ville hjälpa Gubben genom att ta honom till en veterinär för att ombesörja det, men väl på plats rymde Gubben utanför kliniken! Ägaren ansträngde sig inte för att hitta honom och flyttade sedan från Stockholm, men de bekanta gav inte upp. De fortsatte att leta och gjorde allt för att hitta honom och till slut gav det resultat!!!

Gubben hade blivit matad regelbundet av två olika hushåll  och det var nog hans räddning, men han blev äldre och mer tärd av väder och vind och livet som hemlös. Några misslyckade försök gjordes för att fånga honom men sedan fick de hjälp av Adelsö katthjälp. De åkte till en av matarna en fredag kväll i december Gubben satt på verandan och inom en timme var han inne igen!

Gubben var tovig och full med skabb i öronen, men kunde klappas redan efter en dag. Han är nu kastrerad, behandlad, id-märkt, vaccinerad och ombesörjd på alla sätt och vis.  Han får god mat, mjuka bäddar och mycket kärlek och han är sååå tacksam över att vara inne i värmen. Snällare katt får man leta efter, han vill bara ligga inne i värmen och gärna buffas och bli klappad hela tiden. Gubben vill bara ha kärlek…

Gubben önskar sig nu ett kärleksfullt hem där han får lugn och ro och njuta av sina sista år i livet. Han är ca 10 år. Och vi tror att han fått nog av livet som utekatt och skulle trivas bra i en lägenhet med en nätad balkong.

 

Gubben von Adel fakta

Bokningsstatus: Bokad
Ålder: 10 år
Kön: Hane
Placering: Jourhem
Kattens behov: Ensamkatt Innekatt Extra kärlek