Kalender 2021

Kalender 2021

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2021

Familjens kom ihåg-kalender 2021

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Gustavo King

Gustavo fångades in i Nacka, i ett område där det för flera år sedan fångades in en stor koloni med hemlösa katter som matades av en man. Flertalet katthem hjälptes åt och några av katterna kom till oss. Året efter de andra fångades in så återkom Gustavo och ett par katter till till området men de dröjde innan de fick komma in i värmen. Dels då det saknades platser på katthemmet men också för att det var svårt att få till infångningarna då matningsrutiner saknades, och de boende i området ömsom sa att Gustavo inte fanns kvar där längre. De ställdes på kö till flera katthem men tiden gick.

När vi åter fick höra av de som haft hand om infångningen förut, sa att Gustavo dykt upp så gav vi dem klartecken att fånga, nu skulle han in! Pga av platsbrist här så ställde Adelsö katthjälp upp och huserar honom i väntan på att vi har en ledig box.

Gustavo har gått ute länge, han är lite till åren och har fått kämpa. Han var avvaktande mot oss människor till en början men har nu blivit mycket tryggare och släpper oss närmre. Gustavo känns nyfiken på det nya liv som väntar! Han följer oss och tigger godsaker när det vankas och han är en mycket fin vän till många av katterna på katthemmet.  Är det lugnt så uppskattar han mjuka klappar och kel.

Han delar bädd med många olika vänner på katthemmet – närhet är viktigt för honom. Vi tror att han kanske fått nog av utelivet men han vill ha en nätad altan, balkong eller helst en rastgård till sommaren. Gustavo söker ett hem tillsammans med en god  vän från katthemmet.

Gustavo hs

Gustavo King i bloggen

Gustavo King fakta

Bokningsstatus: Bokningsbar
Ålder: 12 år
Kön: Hane
Placering: På katthemmet
Kattens behov: Innekatt Extra kärlek Behöver kompis Utekatt
Skicka intresseanmälan