Kalender 2020

Kalender 2020

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2020

Familjens kom ihåg-kalender 2020

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Harry Zion

2019-08-15

 Tänk så bra livet kan bli Harry! Allt ordnade sig till slut… Nu är du och din fina dotter i trygga händer, ni har fått ett alldeles eget kärleksfullt hem. Det är annat än en kall och dragig lada det… Vi önskar er alla ett gott och långt liv tillsammans. Många kramar från oss alla!

Om Harry:
Harry drev runt hemlös ute på landet i Vallentuna. Han sökte skydd i en lada där det bodde andra katter – mammor med ungar och senare dök det även upp en till hankatt. Ett annat katthem hade möjlighet att ta emot alla mammor, ungar och hankatten. Men de hade ingen möjlighet att ta emot Harry då det var fullt.

De som ägde ladan ville att alla katterna skulle bort därifrån och Harry som till synes var ensam kvar. Hon som fångat in alla katter där larmade oss och bad om hjälp för honom.

Harry är en tamkatt som har blivit förvildad av sina år ute som hemlös. Han är trasig och sargad, hans liv har varit tufft – vi är väldigt glada att vi kan hjälpa honom!

Välkommen till oss Harry!

Hans troliga dotter Frankie har nu kommit in på katthemmet och de har nu återförenas – det blev ett kärt återseende! Vi tror att han kanske fått nog av utelivet men han vill ha en nätad altan, balkong eller helst en rastgård till sommaren. Harry söker ett lugnt hem tillsammans med sin dotter Frankie! De är väldigt fästa vid varandra!

 Harry & Frankie provbor nu tillsammans hos en familj i Bromma

 

 

Harry Zion i bloggen