Kalender 2019

Kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp kalendern nu!

Familjens kom ihåg-kalender 2019

Familjens kom ihåg-kalender 2019

Köp vår kattkalender till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp din familjekalender nu!

Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Henke Adel

Henke dök upp på Adelsö. En katt i området försvann från sitt hem och i sökandet efter den så upptäckte man Henke som höll till i en lada. Damen som ägde ladan började mata honom i väntan på lösning och han ställdes på kö till katthemmet. Tyvärr tog det lång tid innan det fanns plats för honom, men till slut fick han komma in till oss.

Hans liv i hemlöshet måste ha varit ett oändligt lidande – Henke hade kraftig öronskabb som han gått med så länge att han kliat upp fula sår bakom öronen. Något annat djur hade attackerat honom och bitit sönder hans testiklar, skadan är gammal men han hade fruktansvärda ärr och måste ha lidit enormt… När han kom till oss så var hans blick tung och full av sorg.

Det tog ett tag för hans sargade själ att läka men nu har han en helt annan blick, han njuter av livet och är trygg i vetskapen att ingen här vill honom illa. Henke har utvecklats till en lugn och trygg kattherre som många av de andra katterna gärna söker sig till, han är djupt älskad av alla och är kompiskatten nr 1! Hans olika sovstilar är också vida kända, han njuter sååå av alla mjuka gosiga bäddar på katthemmet.

Han låter sig klappas försiktigt över nacken om vi bjuder på något riktigt gott  Henke har också utvecklat sin lekfulla ådra och jagar gärna efter fjädervipporna som han dribblar med bestämda tassar!

Henke söker ett lugnt och kärleksfullt hem ihop med någon av sina vänner på katthemmet. En stuga på landet vore drömmen – eller ett boende med en mysig nätad balkong eller altan med utsikt mot något grönt… Det funkar också – men hus helst… Hälsar Henke.

 

Henke Adel i bloggen

Henke Adel fakta

Bokningsstatus: Bokningsbar
Ålder: 12 år
Kön: Hane
Placering: På katthemmet
Kattens behov: Extra kärlek Behöver kompis
Skicka intresseanmälan