Det finns inga vildkatter!

Det finns inga vildkatter

Köp vår bok till förmån för katthemmets verksamhet och katter.

Köp vår bok nu!

Bli medlem

Genom att bli medlem i Katthemmet i Vaxholm visar du att du stöder vår kamp för de hemlösa katterna.

Bli medlem nu

Bli volontär

Våra katter behöver omsorg och omvårdnad alla veckans dagar. Kanske du kan och vill finnas till för dem någon dag på något sätt?

Vad innebär det?

Nyhetsbrev

Vill du få information om vad som händer på katthemmet? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Prenumerera här

Vill du ta hand om mig?

Våra katter

Janni Vik

Bokad

Janni hade gått en längre tid okastrerad i ett industriområde. Han saknade helt svans.
Han visade sig bara på kvällstid när det var lugnt i området och det gick inte att komma honom nära. Några arbetare i området hade matat honom – ägare har eftersökts men ingen har hittats.

Under kastreringen upptäcktes att hans svans var av pga en skada.  Skadan är gammal och vår veterinär tror att han gått med den länge och sannolikt haft en kraftig infektion innan svansen fallit av, vävnaden runt svansen har läkt ihop på ett sätt som tyder på det. Nu är han helt läkt och vi kan konstatera att han kan lyfta sin lilla svanstipp, han rör den obehindrat och reagerar inte alls när vi tar på den.

Janni var först lite blyg och ängslig, men nu har han visat sitt rätta jag! Han är klapptam och väldigt kelig!💕 Janni önskar sig ett tryggt och kärleksfullt hem där han får gå ut igen en vacker dag! 💕 Janni behöver mycket  uppmärksamhet och vill därför bo själv med sina människor. 💕

janni 3

Obs! Janni tycker att det är jätteläskigt att byta miljö så han behöver en familj som förstår hans rädsla och hjälper honom igenom den till dess han känner sig trygg igen. Det kan ta någon vecka innan han vant sig och känner sig bekväm. Under den tiden behöver han lugn och ro och mycket kärlek. 😻

Janni provbor nu hos en familj i Vendelsö som bor naturnära! 😻

Janni 2

 

Janni Vik i bloggen

Janni Vik fakta

Bokningsstatus: Bokad
Ålder: 5 år
Kön: Hane
Placering: Jourhem
Kattens behov: Ensamkatt Extra kärlek Utekatt